sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kiitävi aika

Oletteko koskaan huomanneet, miten lyhyt yksi päivä oikeasti on? Tänään minäkin ajattelin tehdä vaikka mitä: robosodan ehdin käydä katsomassa, mutta kuvat jäivät kahlaamatta läpi, sillä suurin osa ajasta meni edestakaisin sahatessa ja muussa "turhassa". Päädyinpä jopa televisioon. Aikaa tuntui olevan vähän kaikkeen liian vähän.

"Älä jätä huomiseen, mitä voit tehdä tänään." Tälle "viisaudelle" on annettu joskus aikanaan aisaparikin: "Älä tee huomenna, mitä voit tehdä ylihuomenna." Kannan siis itsekin korteni kekoon ja luon aiheesta riippumattoman synteesin: tee tänään ne asiat, jotka teet tänään. Tekemättä jääneiden pohtiminen tai tulevien tekemisten loputon suunnittelu johtaa pelkästään siihen, ettei mikään tule lopulta tehdyksi. Loputon mälvääminen johtaa itsen jääväämiseen kaikesta: jos joku ajatus tuntuu juuri tällä hetkellä hyvältä, siihen pitää tarttua ja pohtia seurauksia myöhemmin.

Kompojen laatu on ollut komposta toiseen vaihteleva, mutta muutamia todella hyviä entryjä on tullut nähtyä. Käykää itse vilkaisemassa, jos siltä tuntuu: http://archive.assembly.org/ Suosittelen myöhemmin parhaimmistoa.

Kuvia tulee toivottavasti vielä myöhemmin lisää (mm. BatMUDin cosplay-kilpailu oli todella kovatasoinen ja myös Robosodasta sain toivottavasti muutaman hyvän otoksen), mutta tässä on vähän lisää tunnelmia Hartwallilta.

Viikonloppuna nähtiin mm. Rovion megascreen, jossa (melkein) kaikki partyjen koneet yhdistettiin yhdeksi isoksi "näytöksi". Tästäkin varmasti löytyy jossain vaiheessa video.


Myös Günther kävi heittämässä yhden Touch Men pituisen keikan perjantai-iltana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti